Sykkelby login

Brukernavn: 
Passord: 

 
Glemt passord?  
Helt Grønn skolevei!

Helt grønn skolevei! 2017 Årets vinnere

Helt grønn skolevei! 2017 er nå ferdig. Årets vinnere ble:

1. trinn: Krokemoa

2. trinn: Mosserød 2b.

3. trinn: Haukerød 3b

4. trinn: Virik Skole 4a

5. trinn: Mosserød

6. trinn: Sande

7. trinn: Virik Skole 7b.

Det har vært svært jevnt i konkurransen, og mange lag har hatt gode resultater svært nærme vinnerne. Alle klassene berømmes derfor for god innsats.Vi tar kontakt med vinnerene

Konkurranse oversikt

Her kan du se på resultater fra årets Helt grønn skolevei. Merk at totaloversikten ikke er komplett før alle lag har meldt inn resultater (fristen er onsdag kl. 12.00)

Se oversikten her

Legg inn resultater for Helt Grønn Skolevei!

Resultater for Helt Grønn Skolvei kan nå legges inn. Det er kun mulighet for en registrering pr. uke.  Registrering for inneværende uke er åpen til kl.12.00 onsdag påfølgende uke. Det er ikke mulig å redigere det som er registrert. Det naturlige er å registrere aktivitet for den uka det gjelder mandag, tirsdag eller onsdag (fram til 12.00) påfølgende uke. Når du klikker på linken under blir du bedt om å oppgi brukernavn og passord. Du kan også logge deg inn nede til venstre på skjermen.

Legg inn resultatene her

Takk for din påmelding!

 les mer

Helt grønn skolevei! 2017 begynner 24. april. Meld klassen på nå!

Alle barneskolene i Sandefjord inviteres til å være med på Helt grønn skolevei! 2017. Her på nettsidene finner du all nødvendig informasjon og kan melde på lag. Når laget er meldt på er det bare å få barna til å registrere "grønne dager" fra og med 24. april. Skjema for registrering kan lastes ned, du kan også velge å bruke vårt nettskjema. I år er det økte vinnersjanser for de nest beste lagene.

Meld klassen på!

For å delta i kampanjen må det meldes på lag. Dette gjøres her. Skolene velger selv hvilken enhet som skal være et lag, hver skole kan ha flere lag. Hvert lag må ha en "lagkaptein". Dette kan være en elev, lærer, eller den personen skolen selv velger. Når laget (ene) er meldt på, vil man kunne legge inn resultater senere ved å logge seg inn med brukernavn og passord. Eventuelle brukernavn fra tidligere er slettet.

For at sekreteriatet skal rekke å sende ut informasjon til foreldrene må lagene meldes på i god tid før kampanjen begynner.  NB! Husk å notere brukernavn og passord for senere innlogging.

Meld på klassen her

Alt du trenger å vite om aksjonen

Helt grønn skolevei! er en kampanje for å fremme at barn kommer seg til og fra skolen på en miljøvennlig måte. Kampanjen foregår ved at barna fyller ut "grønn dag" på et skjema på skolen hver dag de går, sykler eller tar bussen til skolen. Sykkelbyen Sandefjord i samarbeid med barneskolene gjennomfører kampanjen. Vi trekker ut ukesvinnere underveis i kampanjen, og ved kampanjens slutt kårer vi en vinner. Som i fjor kårer vi også "sølvvinnere". Det betyr at også de nest beste lagene har mulighet for å vinne.  les mer
Hva betyr det å være helt grønn?