Sykkelby login

Brukernavn: 
Passord: 

 
Glemt passord?  
Helt Grønn skolevei!

Helt grønn skolevei! 2018 begynner 2. mai. Meld klassen på nå!

Alle barneskolene i Sandefjord inviteres til å være med på Helt grønn skolevei! 2018. Her på nettsidene finner du all nødvendig informasjon og kan melde på lag. Når laget er meldt på er det bare å få barna til å registrere "grønne dager" fra og med 2. mai. Skjema for registrering kan lastes ned, du kan også velge å bruke vårt nettskjema.

Skjema for registrering av resultater

Her finner du det elektroniske skjemaet for registrering av resultater. Dette kan benyttes gjennom hele aksjonen, og oppdaterer seg automatisk fra uke til uke. Alternativt kan det skrives ut et manuelt skjema som f.eks. kan henges opp i klasserommet.

Se web skjema her (du må være innlogget)  /  Last ned pdf utgave av skjema her

Meld klassen på!

For å delta i kampanjen må det meldes på lag. Dette gjøres her. Skolene velger selv hvilken enhet som skal være et lag, hver skole kan ha flere lag. Hvert lag må ha en "lagkaptein". Dette kan være en elev, lærer, eller den personen skolen selv velger. Når laget (ene) er meldt på, vil man kunne legge inn resultater senere ved å logge seg inn med brukernavn og passord. Eventuelle brukernavn fra tidligere er slettet.

For at sekreteriatet skal rekke å sende ut informasjon til foreldrene må lagene meldes på i god tid før kampanjen begynner.  NB! Husk å notere brukernavn og passord for senere innlogging.

Meld på klassen her

Alt du trenger å vite om aksjonen Helt grønn skolevei

Helt grønn skolevei! er en kampanje for å fremme at barn kommer seg til og fra skolen på en miljøvennlig måte. Kampanjen foregår ved at barna fyller ut "grønn dag" på et skjema på skolen hver dag de går, sykler eller tar bussen til skolen. Sykkelbyen Sandefjord i samarbeid med barneskolene gjennomfører kampanjen. Vi trekker ut ukesvinnere underveis i kampanjen, og ved kampanjens slutt kårer vi en vinner. Som i fjor kårer vi også "sølvvinnere". Det betyr at også de nest beste lagene har mulighet for å vinne.  les mer
Hva betyr det å være helt grønn?